Functieomschrijving:
Bij Het Kroket Loket in de beroemde Markthal in hartje centrum van Rottedam bereid je de lekkerste kroketten, broodjes, smoothies, sinaasappelsap en andere non-alcoholische dranken. Maar ook bedien je de gasten, neemt bestellingen op, rekent af aan de kassa, houdt de zaak schoon, en ook het zelfstandig openen en sluiten van de zaak hoort er bij. Kortom een afwisselende baan.
Ben je iemand die graag mensen blij maakt, vriendelijk en representatief is en graag werkt, stuur dan gauw je c.v. en motivatie naar info@hetkroketloket.nl en kom ons leuke team versterken!
Functie-eisen:
Ben jij de enthousiaste, representatieve collega die geld wil verdienen wanneer het jou uitkomt? Wil je graag overdag of ’s avonds werken en horeca ervaring opdoen, kom dan bij ons werken! Horeca ervaring of in een winkel is een pre. Wij leren je alles wat je moet weten bij ons op de werkvloer.
Wat biedt Het Kroket Loket:
  • Flexibele en gunstige werktijden tussen de 3 en 15 uur, die prima te combineren zijn met je opleiding.
  • Een marktconform salaris.
  • De mogelijkheid om alles te leren over werken in de horeca.
  • Soort dienstverband: Deeltijd, Bepaalde Tijd.
Wij zijn gevestigd in de Markthal in Rotterdam en gemakkelijk met openbaar vervoer te bereiken, op loopafstand van Station Rotterdam Blaak.